Mediko.cz

I problémy s penisem se už dají řešit

Jde sice o problémy, o kterých muži málo mluví, ale na druhou stranu musíme uznat, že různá tabu už pomalu ale jistě mizí. A to znamená, že se muži nebojí svůj problém řešit. A podle statistik to vypadá, že různé komplikace jsou poměrně časté. Mezi hlavní patří to, že penis není úplně rovný.

Tento problém má i lékařské označení

Pokud jde o zakřivení skutečně jenom mírné, není důvod se znepokojovat. Když ale může už výrazně omezovat, je dobré zajít k lékaři, že máte podezření na Peyronieho chorobu. Právě takto se totiž označuje problém spojený se zakřivením penisu. A že nejde o nic výjimečného, to potvrzují i lékaři. Ti udávají, že problém s nestandardním zakřivením trápí zhruba 9 procent mužů ve věkové skupině nad 30 let. Je tedy vidět, že tak výjimečné to není.

Léčba může být i chirurgická

Nechceme vás hned strašit, ale je dobré v úvodu říci, že když jde o medicíncký problém, může existovat i chirurgický postup, jak vyrovnat křivý penis. Nutno ale říci, že tato metoda je využívána ve skutečně ojedinělých případech a hlavně až jako poslední možnost. Když nic jiného nepomůže. Na druhou stranu výsledky jsou velmi dobré. Počítat je ale nutné i s několika negativy. A to:

Jak vypadá léčba konzervativní?

Pokud hledáte jednodušší řešení vašeho problému, tedy takzvanou konzervativní léčbu, je možné se vydat hned dvěma cestami. Tou první je možnost zakoupit Andropenis. Jedná se o unikátní trakční zařízení, které se nasazuje právě na penis. Jeho primárním cílem je penis nejenom vyrovnat, ale také prodloužit. Díky tomu se zbavíte zdravotního problému a zároveň budete mít lepší pověst u žen. Pokud jde o možnost číslo dvě, je možné konzumovat různé doplňky stravy ve formě tablet. Ty jsou jednodušší z hlediska využití, ale zase nepřinášejí tak dobré výsledky.